Facebook   youtube   Twitter   Google+   Instagram

imageDIVAS es una marca espanyola distribuïda per DIVAS CONFEC,S .L. especialitzada en el disseny, producció i comercialització de moda femenina pret-a-porter.

"DIVAS permet a la dona urbana d'avui vestir de forma elegant, diferent i a preus assequibles". Ens agrada que la dona expressi la seva personalitat per això cuidem cada detall.

La marca es va crear a l'any 1979 a partir d'una empresa de confecció de teixits fundada a l'any 1966.

El nostre objectiu es cobrir les necessitats d'una moda que aplica les tendències mes actuals amb un estil elegant i urbà sense renunciar a la comoditat.

L'experiència de tots aquets anys ens ajuda evolucionar constantment i així poder atendre i entendre les necessitats dels nostres clients amb tot el referent a disseny, qualitat i patronatge.

Des de la nostra fàbrica ubicada a Sabadell (Barcelona) es realitza el disseny i la fabricació que en la seva gran majoria es produeix a ESPANYA, això ens permet tenir l'agilitat suficient per reaccionar als canvis i exigències del mercat, permetent-nos garantir que els nostres articles es produeixen en condicions laborables dignes, evitant transport i contribuint activament a la sostenibilitat medi ambiental.

Fins l'any 1997 el nostre mercat natural ha estat el detallista a Espanya, i poc a poc DIVAS ha aconseguit posicionar-se també a Portugal, Bèlgica, Alemanya, Anglaterra, Irlanda, Finlàndia, Suècia, Holanda, França i Italia.

 

 
.
DIVAS CONFEC, S.L.
 
Raimon Casellas, 26
08025 Sabadell, Barcelona
tel. 937 116 911
fax. 937 120 025
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Distribució a Espanya

 
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
tel. +34 937 116 911